Здоровий спосіб життя і заняття спортом – запорука здоров’я і хорошого самопочуття

Тернополяни можуть розповісти про свої заняття спортом у спеціальному блозі.  У міському центрі фізичного здоров’я вирішили з’ясувати, де тренуються тернополяни, повідомляє “Тернопіль”.

Фахівці закликають мешканців міста поділитися своїм досвідом тренувань і розповісти, де займаються спортом. Для цього створили спеціальне опитування, участь у якому може взяти кожен: http://tmcfzn.blogspot.com/

«Незаперечним є той факт, що спорт важливий для кожної людини, адже фізична активність – це запорука здоров’я і прекрасного самопочуття. 30-60 хвилин тренувань допоможуть вам бути у чудовій фізичній формі. Вже зовсім скоро ми замінимо пуховики та дублянки на весняний одяг. Накопичивши за час численних свят і відсутності активного руху зайві кілограми, багато хто прагне дуже швидко привести власне тіло в ідеальну форму», – розповіли у Тернопільському міському центрі фізичного здоров’я.

Такий порив може негативно позначитися на здоров’ї. Тому розпочати свій шлях до спортивних висот варто з візиту до лікаря: «Якщо похід в місцеву поліклініку закінчився благополучно і ніщо не заважає вашому прагненню отримати фігуру як в олімпійських богів, то постає не менш важливе питання: де займатись спортом? Звичайно, кожен вибере найоптимальніше рішення для себе, враховуючи багато аспектів: особливості свого характеру, місце розташування спортзалу чи вуличних тренажерів, власний досвід, поради друзів, тощо»

У соціальних мережах люди діляться думками: «Для мого “спорту” вистачає і занять вдома. Надворі хіба що пробіжки чи прогулянка на велосипеді. В спортзал записуватись немає часу, бажання та й кошти не дуже дозволяють»; «Літом тренуюсь в парку, в нас там майданчик з тренажерами і штангами. Зимою – в спортзалі» ; «Я люблю займатись у спортзалі, бо там в мене з’являється стимул».

«Не забувайте, отримання задоволення — ось головний принцип, при якому будь-яка справа йтиме на лад, і процес буде набагато легшим, а результат не змусить себе довго чекати. Кожне тренування повинне відбуватися не в ім’я когось, а в ім’я власного здоров’я та особистого самопочуття. Будьте завжди здорові!», – зазначили у Тернопільському міському центрі фізичного здоров’я.


 

Вибір читачів за тиждень

Відео