БАМ відкриває «вікно в Європу» (фото)

Заміну вікон у під’їздах проводить ПП «Сонячне» на мікрорайоні БАМ у Тернополі. Будинки, які понад 30 років не бачили жодних серйозних змін, тепер отримають якісні європейські металопластикові вікна.

За останній рік мешканці будинків на вулицях Київській, 15 Квітня, Б. Лепкого, бульварі Куліша та С. Петлюри побачили більше ремонтів, аніж за всі попередні. Багато де вже замінили дашки над входом у під’їзди, поставили нові скриньки для пошти, обладнали пандуси для з’їзду колясок. В багатьох дворах провели капітальні ремонти та облаштували дитячі майданчики.

  

Тепер дійшла черга і до вікон. Якісні металопластикові вікна європейського виробника вже встановили в будинку на вул. 15 Квітня, 5. Наразі проводять монтаж конструкцій в сусідньому будинку номер 3.

- Так і гарніше, а головне – тепліше, - розповідає працівник ПП «Сонячне» Олександр. - Вікна хорошої якості зроблені точно по замірах, тепер в під’їзди не задуватиме. Тут і кватирки є, щоб мешканці могли провітрювати приміщення.

Подібна активність тернопільських ЖЕКів не може не тішити. Нагадаємо, восени вікна на металопластикові замінили і в будинках на мікрорайоні Дружба.

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео