Рятувальники отримали нове спеціальне технічне обладнання

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 р. № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», 4 лютого тернопільські рятувальники отримали з регіонального матеріального резерву Тернопільської обласної державної адміністрації нове спеціальне технічне обладнання.

Відтепер матеріально-технічна база ДСНС області поповнилась п’ятьма комплектами бензопил STIHL MS440; двома бензорізами STIHL TS800, двома електромолотками BOSCH GSH11Е 1500 Вт, чотирма комплектами сучасних мотопомп Koshin КТН-50Х (на базі двигуна Honda GX160), п’ятьма генераторами FOGO FH3001, FH9000T та FV13000E (на базі двигунів Honda та B&S).

Вручаючи техніку, голова обласної державної адміністрації Степан Барна, побажав щоб співробітникам Служби порятунку якнайменше доводилось використовувати її в роботі, а ще спокою та миру і, головне, щоразу після виконання завдань за призначенням живими та неушкодженими повертатися до рідних домівок!

В свою чергу, начальник Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей виразив щиру подяку очільнику області та відзначив, що дане оснащення справді потрібне пожежно-рятувальній службі краю і відтепер, допомагатиме рятувальникам ліквідовувати наслідки надзвичайних подій та ситуацій у разі їх виникнення.

Матеріальні цінності передано на баланс аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в області. Після відповідного навчання особового складу щодо безпечної експлуатації технічне обладнання поставлять у бойовий розрахунок.

Повідомляє  Управління ДСНС України в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео