В Тернополі створять єдиний статут діяльності ОСББ

4 лютого у приміщенні Тернопільської міської ради відбулася зустріч міського голови Сергія Надала та керівників ОСББ Тернополя. Під час спільної наради присутні обговорили актуальні питання, які цікавлять мешканців будинків.

«Насамперед, хочу подякувати усім, хто прийшов. Адже представники ОСББ - це одна із найактивніших частин тернополян, які взяли на себе відповідальність за утримання своїх будинків, - зазначає Сергій Надал. - Сьогодні керівники ОСББ цікавилися рядом питань, наприклад, як правильно оформити земельну ділянку, як захистити свій двір від незаконних забудов і т.д. Важливим було й те, що вони подали пропозиції внести зміни до програми підтримки ОСББ, яка раніше була прийнята міською радою. За результатами цієї зустрічі ми внесемо необхідні зміни».

Міський голова висловлює переконання, що подібні зустрічі із керівниками ОСББ повинні відбуватися щонайменше раз у півроку. Адже завдяки ефективній комунікації можна буде оперативно вирішити проблеми та відповісти на актуальні питання щодо діяльності ОСББ.

Як зазначив ініціатор зустрічі, депутат Тернопільської міської ради, керівник громадської спілки «Рада голів ОСББ» Сергій Лупак, за результатами наради буде підготовлено методичні рекомендації для керівників ОСББ Тернополя, а також розроблений єдиний статут їх діяльності.

Повідомляє Тернопільська міська рада

 

Вибір читачів за тиждень

Відео