За вчинення крадіжок раніше судимий житель Тернопільщини знову опинився під вартою

У скоєнні крадіжок шляхом вільного доступу поліцейські підозрюють неодноразово судимого 34-річного жителя Збаража. З краденим майном його затримали співробітники обласного управління кримінальної поліції спільно з колегами з Тернопільського відділу поліції.

Минуло лише декілька місяців, як підозрюваний звільнився із місць позбавлення волі та знову взявся за старе ремесло. Скоювати крадіжки їздив до обласного центру. Ходив по гуртожитках та інших установах, шукаючи незачинені вхідні двері та майно, залишене без нагляду. Зі спортивної школи йому вдалося непомітно винести ноутбук. Скористався тим, що у кабінеті нікого не було і потягнув техніку. Таким же чином вчиняв крадіжки у гуртожитках, повідомляє “Досьє 102

Ходив коридорами і дивився, де незачинені вхідні двері. Якщо у кімнаті були люди, казав, що помилився адресою. Якщо ж у приміщенні нікого не було, брав усе цінне. Так йому вдалося двічі викрасти ноутбуки. Чуже майно забаржчанин одразу продавав, а гроші витрачав на особисті потреби.

Як встановили поліцейські, підозрюваний вчинив ще одну крадіжку з магазину у Збаражі. Камера відеоспостереження зафіксувала, як зловмисник потягнув з прилавку сумку продавця.
За усіма фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження за статтею 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування. Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу – тримання під вартою.



 

Вибір читачів за тиждень

Відео