Художниця створила у під’їзді казковий інтер’єр (фото)

Шматки битого посуду, фарби, блискітки і власний талант обов’язково творять чудеса. Мешканка одного з багатоквартирних будинків на вулиці Дружби у Тернополі на своєму прикладі показала, що додати барв навколишньому не так і складно, головне – знайти в собі прагнення до змін.

Загальний коридор першого поверху будинку №17 на вулиці Дружби зустрічає усіх яскравою картиною – різноманітні квіти і метелики одразу навіюють теплі думки про літо та безтурботність.

   

- В нас на першому поверсі дуже темно в коридорі і навіть після косметичного ремонту в під’їзді затишніше не стало, – каже Любов Скоробогата, тернопільська художниця і автор краси на стінах. – Я вирішила додати кольору і світла поверхням. Сусіди підтримали мою ідею. Всім приємно оточувати себе красивим.

Частина малюнку викладена мозаїкою з битого посуду і розфарбована, верх – намальований фарбами та глітерами. Легка, весела картинка обов’язково піднімає настрій усім, хто її бачить. І стає ще однією причиною чистоти в під’їзді.

- Якось аж рука не підіймається насмітити поряд із прекрасним, – зізнався сусід пані Любові Сергій. -  Приємно, що є люди, яким не все одно, що нас оточує.

Подібні ініціативи все частіше стають окрасою стін під’їздів Тернополя. Така тенденція тішить і показує, що краса таки рятує світ.

Тамара КОБЛИК

Фото автора  

 

Вибір читачів за тиждень

Відео