«Неправда, що ми там мало не всі в глибокому запої», - 56-річний боєць із Бучача (фото)

5 лютого волонтери Бучацького району відправили воїнам АТО гуманітарну допомогу - продукти харчування, теплі речі, противірусні ліки.

На східний фронт поїде, зокрема, консервована продукція, зібрана жителями Бучацького району. Цього разу нашим солдатам відправлено 720 банок консервів.

Крім них, бучачани відправили на схід теплий одяг, засоби гігієни, подарунки від дітей.

Біля автомобіля, який завантажувався, кореспондент buchachnews.com зустріла бійця, котрий приміряв зимову форму.

Це Лоза Олександр Борисович, йому 56 років, і він доброволець. Вже майже рік служить в Артемівську і лише тепер отримав відпустку. На запитання: «Як вам там?» відповів: «Важко. І зовсім не так, як показують по телевізору. І неправда, що ми там мало не всі в глибокому запої. Кожен свідомий того, що, ледь випивши, – можна не піднятися з землі. Там, як ніде інше, приходить усвідомлення ціни людського життя. В нас стріляють з важкої і добре пристріляної зброї. А нам відстрілюватись дозволено тільки, коли ворог не дальше як на 300 метрів. Та це ж рукопашний бій!!! Але настрій наших військових бойовий. Якби нам дозволили, ми би всю цю нечисть власними руками за тиждень знесли з Української землі».

Олександр Борисович натягнув бушлата, в нарукавну кишеню йому поклали оберіг - дитячий малюнок і образок. «Тепер я точно дочекаю квітня, - сказав літній козак. - І тоді зустрінемось!».

   

Тим часом волонтери довантажили авто і поїхали чіпати лафету. На ній на передову повезуть освяченого УАЗа.  Його вже заправили підприємці Роман  Маліновський і Михайло Сличенюк.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео