У Тернополі продаватимуть патріотичне печиво

Патріотичне печиво у вигляді тризубів, козаків, імбирних сердець виготовили волонтери Самооборони майдану Тернопільщини. Вони продаватимуть ці пряники цими вихідними в обласному центрі. Виручені кошти перерахують українській армії.

Волонтери продаватимуть патріотичне печиво у центрі Тернополя та біля торгових центрів і супермаркетів. Ціна одного набору патріотичного печива – 35 гривень, повідомляє ZZ.

«Печиво смачне, гарне на вигляд, особливо подобається дітям. Купити ці пряники – це водночас корисна і приємна справа. Оскільки цим ви допомагаєте нашим воїнам. Всі виручені кошти підуть на допомогу українській армії. Зараз кошти особливо потрібні, тому ми вирішили організувати таку акцію. Нам допомогли багато тернополяни, жертували необхідні інгредієнти для цього печива. У Тернополі вже були такі акції, як показує практика, людям подобається, печиво швидко розбирають», – розповідає волонтер Ліля Мусіхіна.

До акції з продажу патріотичного печива долучатиметься активна студентська молодь. Волонтери просять підтримувати армію.

До акції з продажу патріотичного печива долучатиметься активна студентська молодь. Волонтери просять підтримувати армію.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео