У Тернополі відбудеться благодійний марафон на підтримку письменників

Боротися із хворобами тернополяни можуть допомогти двом письменникам з Тернопільщини – Богдану Мельничуку та Михайлу Левицькому. 21 лютого В Українському Домі «Перемога» відбудеться благодійний марафон на підтримку українських письменників. Там тернополяни зможуть купити книжки з автографами авторів. Початок о 14:00.

Богдану Мельничуку поставили важкий діагноз онкологічної хвороби. На операцію чоловіку потрібно близько 80-ти тисяч гривень. На лікування катаракти Михайлу Левицькому треба зібрати 10 тисяч, повідомляє «Тернопіль».

– Запрошуємо всіх письменників, літераторів, викладачів літератури, небайдужих тернополян прийти. Там буде велика автограф-сесія та найновіша література від літераторів Тернопілля по цінах, яких немає у книгарнях. Всі кошти підуть на підтримку цих двох людей, – говорить  начальник управління культури та мистецтв Олександр Смик, – Держава неспроможна допомогти всім, тому літератори, Національна спілка письменників України та Тернопільська обласна організація виступила з такою ініціативою.

Кожен автор з Тернопільщини, який приїде на цю акцію, сам запропонує свої найновіші книги. Для того, щоб долучитися до заходу, авторам необхідно прийти з книгами на вказану годину.

Вибір читачів за тиждень

Відео