На Лановеччині скоєно розбійний напад на родину пенсіонерів

Вночі 5 лютого невідомі особи, розбивши віконну шибу, вдерлися до будинку пенсіонерів, які проживають на хуторі села Білка Лановецького району. 

Як розповів начальник Лановецького віділення поліції Василь Бурик, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187ККУ – розбій. Правоохоронці працюють над розкриттям злочину та відпрацьовують різні версії.

Як встановили поліцейські, нападники були одягнуті у камуфляжну форму. Зловмисники застосували фізичне насильство до пенсіонерів та заволоділи їхніми грошима та майном.

Якщо ви володіє будь-якою інформацією, яка допоможе у розкритті розбійного нападу, телефонуйте за номерами у Ланівцях (код 03549) 2-12-45, моб.тел 0987508385. Анонімність та винагорода гарантується.

Також поліцейські звертаються до жителів області подбати про безпеку своїх батьків, родичів, особливо тих, які проживають самотньо. Телефонуйте їм, цікавтеся їхнім життям. Застережіть не спілкуватися з незнайомцями, а тим паче впускати їх на поріг. У разі ж надзвичайної ситуації, порадьте телефонувати на лінію 102.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео