Шопінг тернополян пожвавлює танцювальний флешмоб (відео)

Танцювальні па у перервах від шопінгу мають змогу переглянути тернополяни щонеділі. Короткі історії в русі демонструють молоді танцюристи у холі ТРЦ «Подоляни».

Ідея проведення флешмобів у супермаркетах належить молодіжному християнському центру «Кайрос».

- Ми запрошуємо долучатись до недільних виступів різні танцювальні гурти,- каже один із учасників Дмитро Олянчук. – Хочемо зупинити на хвилину людей, заклопотаних буденними справами, і показати танцювальні історії. Наша історія «Set me free» показує відмову від неправильних речей та навернення до Бога.

Люди зупиняли свій похід до крамниць, щоб подивитись на флешмоб.

- Неділя має бути особливим днем, - вважає 24-річна тернополянка Олександра Савчишин. – Ми про це забуваємо і продовжуємо свої звичні справи. Такі флешмоби нагадують нам про це. А креативний спосіб подачі допомагає запам’ятати сценку і роздумувати над нею деякий час.

Учасники флешмобу кажуть, що планують і надалі проводити такі акції у людних місцях. Свою історію розбавлятимуть танцювальними імпровізаціями та піснями, долучитись до виступів зможуть усі охочі. Зголошуватись можна до одного з керівників «Кайросу» Романа Файніцького за номером телефону 0671240735.

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора

 

 

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео