Тернополяни можуть вивчити англійську безкоштовно

Безкоштовні курси для покращення рівня володіння англійською мовою надає українцям Британська Рада. Отримають таку можливість перші 500 українців, які заповнять аплікаційну форму на сайті http://www.britishcouncil.org.ua/…/sp…/learnenglish-pathways.

- Ми обіцяли, що на честь Року англійської мови в Україні надаватимемо вам багато подарунків. Не бачимо приводу зволікати - переходьте за посиланням і заповнюйте аплікаційну форму, дедлайн – 14 лютого. Якщо ви не отримаєте свій подарунок цього місяця, не засмучуйтеся - матимете нагоду наступного, - йдеться у повідомленні на сторінці спільноти в Facebook.

Даний курс вивчення англійської орієнтований на дорослих, які вивчають мову онлайн самостійно. Якщо займатись півтори години два рази в тиждень, на вивчення потрібно два роки.

Програма включає шість тем із аудіо, відео, зображеннями та текстами. Кожна тема має 5 блоків із декількома вправами.

Такі акції на безкоштовне вивчення Британська Рада планує проводити щомісяця. 

Нагадаємо, згідно з новим законодавством усіх керівників держслужби повинні оцінити на рівень володіння англійською. Вони мають опанувати мову на рівні вище середнього. Про впровадження безкоштовних курсів у робочий час в держустановах поки мова не йде.

Катерина БОЙКО

Фото автора

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео