Сквер пам’яті Кузьми буде біля «Бункермузу»

Тернопільська міська рада визначилася, де облаштувати сквер «Місце щасливих людей», присвячений пам'яті лідера гурту «Скрябін» - Андрія Кузьменка. Він буде на зеленій зоні біля біля будинку на вул. Качали та бул. Шевченка, 1.
Про це йдеться у відповіді на петицію,в якій тернополяни ініціювали утворення даного скверу, а також вулиці, яка б носила ім’я «Кузьми», пише www.0352.ua.
«Пропонуємо в якості місця для створення скверу, присвяченого пам’яті лідера гурту «Скрябін» – Андрія Кузьменка, зелену зону на вул. С.Качали (біля житлового будинку №1) навпроти будинку за адресою бульвар Т.Шевченка, 1.
Подальший розгляд даного питання, міською радою буде проведено відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Порядком проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012р. №989», – йдеться у відповіді на петицію за підписом заступника міського голови Вікторії Остапчук.

Вибір читачів за тиждень

Відео