Тернополянам презентують унікальні картини Євгена Удіна

Виставку творів заслуженого художника України, талановитого митця, лауреата премії «Людина року» Євгена Удіна презентують тернополянам 16 лютого, о 13:00 годині, у приміщенні Тернопільського кооперативного торгівельно-економічного коледжу.

Усіх шанувальників мистецтва і творчості Євгена Удіна запрошують до щирого спілкування. На виставці експонуватимуть близько 40 картин талановитого художника, повідомляє «Тернопіль».

«Запрошуємо усіх шанувальників творчості, щирого спілкування, душевності та життєвого досвіду прийти на виставку талановитого художника, чудового графіка і просто доброго чоловіка Євгена Удіна усіх, хто цікавиться мистецтвом і кому небайдуже як ростуть наші діти, як ми їх виховуємо. Буде нагода поспілкуватися з неймовірно щирою і позитивною людиною. Він здатний передати свою любов до мистецтва і працелюбства усім навколо. Біля нього люди починають цікавитися живописом, графікою, а також починають малювати. Він – людина, яка вміє об’єднати навколо себе», – поділилася вчитель образотворчого мистецтва Тернопільської ЗОШ №4, організатор художніх пленерів, Галина Кізілова.

На виставку робіт Євгена Удіна запрошують шанувальників мистецтва, графіки, а також школярів та усіх охочих. Триватиме вона протягом кількох місяців щоденно з 9:00 год. до 19:00 год. у приміщенні Тернопільського кооперативного торгівельно-економічного коледжу, що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Руська, 17.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео