В міській раді шведські дипломати та бізнесмени обговорюють з владою міста майбутню співпрацю

До Тернополя завітала делегація, яка представляє Уряд та бізнес Королівства Швеції на чолі з Генріком Нурбергом (заступник голови місії ЄС, перший секретар Посольства Швеції в Україні), про це на своїй сторінці в facebook повідомив помічник міського голови Тернополя Максим Черкашин

Міський голова подякував Уряду Королівства Швеції за політичну та фінансову допомогу Україні та особливо за досвід в проваджені енергозберігаючих технологій. Обговорили також проекти, які вже реалізовуються в Тернополі за підтримки міжнародних донорських організацій. У свою чергу пан Нурберг запевнив, що Уряд Швеції й надалі підтримуватиме Україну. Підтвердженням цього є Стратегія, яку нещодавно затвердив Уряд Королівства. Згідно цього документу Україні буде виділено 20 млн. євро, левова частка з яких стосуватиметься енергоефективності та чистих технологій.

Наразі представники шведських компаній та Шведської торгової та інвестиційної ради (Business Sweden) презентують колегам з Тернополя власні компанії та пропозиції для можливої майбутньої співпраці.

Фото із сторінки facebook Максима Черкашина. 

Вибір читачів за тиждень

Відео