Біля ринку «Західний» - аварія за участю трьох автомобілів (оновлено)

На перехресті вулиць Будного та Лучаківського у Тернополі, навпроти ринку «Західний», сьогодні близько 11 години ранку трапилося ДТП за участю трьох автомобілів.

- Рух на цій ділянці дороги вже понад дві години ускладнений: з Лучаківського виїхати на Будного проблематичніше, ніж зазвичай, – розповідає тернополянин Василь. – Правоохоронці на місці, опитують свідків, записують показання. 

В СВУПД ГУ Національної поліції в Тернопільській області «Терену» повідомили, що в ДТП насправді постраждало лише 2 автомобілі. За попередніми даними, є один потерпілий.

- Сьогодні вранці, близько 10:30, на перехресті вулиць Будного та Лучаківського, навпроти ринку «Західний», водій автомобіля Audi 100, рухаючись по вул. Будного, при повороті ліворуч на вулицю Лучаківського, не надав переваги в русі та зіткнувся з автомобілем Renault Kangoo, який їхав в зустрічному напрямку, – розповів ст. інспектор СВУПД ГУ Національної поліції Микола Ігнатченко. – В результаті – пасажир Audi отримав травми. Поліція оформила ДТП, усі матеріали буде передано в суд, який і встановить вину водія.

Тамара КОБЛИК

Фото - webcam.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео