Праві сили пікетують обласну поліцію (фото, відео)

На даний момент представники правих сил пікетують Головне управління Національної поліції в Тернопільській області, з метою закриття кримінального провадження проти представника "Правого сектору" Андрія Яхневича.  Наразі чоловіки вимагають зустрічі з начальником обласної поліції. 


"Вийшли через те, що влада почала переслідувати активістів, котрі в чистий четвер були під час "народної люстрації" чиновника Василя Кавацюка, що перебував на посаді начальника Головного управління юстиції в Івано-Франківській області. Ми вимагаємо звернути увагу на те, що кримінальна справа відкрита безпідставно",- повідомив Василь Абрамів, колишній активіст "Правого сектору" з Івано-Франківська.

Нагадаємо, що 9 квітня 2015 року в Івано-Франківську представники "Правого сектору" "люстрували смітником" начальника Головного управління юстиції в області Василя Кавацюка, через що чиновника звільнили із займаної посади. Сьогодні ж Головне управління Національної поліції в Тернопільській області викликало на допит члена “Правого сектору” із Прикарпаття Андрія Яхневича, у справі “смітникової люстрації” екс-чиновника.

Василь ТОМЧИШИН

Фото та відео автора і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео