У Тернополі буде ще один спортивний майданчик (фото)

Новенький спортивний майданчик влада обіцяє облаштувати у мікрорайоні Сонячний. Огороджене місце для ігор буде поряд із ЗОШ № 19.

За словами голови бюджетної комісії Тернопільської міської ради Ігоря Турського, кошти на спорудження вже виділено.

- Проектно-кошторисна документація розроблена, точне місце обране, - каже він. - На втілення проекту виділено 700 тисяч гривень. З адміністрацією школи, на території якої буде майданчик, ми дійшли згоди щодо правил та зобов’язань утримання його в належному стані. Ми зі своєї сторони зробимо усе необхідне, аби він тішив мешканців мікрорайону тривалий час – влаштуємо освітлення та відеоспостереження.

Сучасний майданчик підходитиме для різних спортивних ігор, в тому числі для футболу, волейболу, баскетболу та бадмінтону. В першу чергу його облаштовують для дітей, що мешкають на прилеглих вулицях чи навчаються в сусідніх школах. Огорожу обіцяють закривати на ніч, аби уникнути актів вандалізму.

Нагадаємо, минулого року в Тернополі встановили 6 антивандальних комплексів для занять просто неба та 5 універсальних спортивних майданчиків, що розташовані у кожному мікрорайоні міста.

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео