Найпопулярніші запити тернополян в інтернеті до Дня закоханих

Як зробити сюрприз власноруч, що подарувати і як провести День Валентина питають в інтернеті мешканці Тернопільщини. Кількість пошукових запитів про свято закоханих у ці дні збільшується в рази. 

Щороку у ці дні тернополяни задають понад вісім тисяч пошукових запитів про день Святого Валентина, кажуть в компанії Яндекс. Це приблизно утричі більше, ніж за увесь рік від минулого Дня закоханих. Кількість запитів передбачувано сягає піку напередодні свята – 13 лютого. Причому 14-го числа активність користувачів падає приблизно у 10 разів – очевидно, більшість уже знайшла, чим вразити другу половинку, повідомляє «Доба».

Понад третина усіх пошукових запитів від мешканців Тернопільщини про день Святого Валентина стосується подарунків: [оригінальний подарунок на день святого валентина]. Причому кожен п’ятий із них – про handmade-сюрпризи, наприклад: [подарунок своїми руками на 14 лютого].

Судячи із запитів, дівчата удвічі частіше шукають подарунки для хлопців: [подарунок коханому на день святого валентина], ніж навпаки: [подарок на день влюбленных девушке]. 

Про конкретні подарунки запитують у менш ніж 2% від загальної кількості запитів про це свято. До дня Святого Валентина тернополяни найчастіше шукають чашки, фоторамки і футболки. Хоча трапляються й оригінальніші сюрпризи: [чи можна дарувати годинник хлопцеві на день валентина] [фотографії фотографії як зробити статуетку на день валентина з глини] [игрушки на день валентина своими руками] [подарунок коханому на день святого валентина своїми руками книжечка]

Окрім подарунків, до дня Святого Валентина жителі Тернопільської області цікавляться розвагами. Кожен десятий запит – про сценарії, ігри, пісні, танці, наприклад: [веселі поседеньки на день валентина для веселої компанії], [романтическая музыка на 14 февраля], [игра на день валентина в школе]. Приблизно стільки ж цікавляться віршами та вітаннями: [маленькі віршики на день валентина], [поздравления с 14 февраля прикольные]. Далі за кількістю запитів – тематичні картинки, листівки, малюнки: [открытки с 14 февраля прикольные], [лучшие картинки на день валентина].

Користувачі з Тернопільщини також шукають у Яндексі рецепти святкових страв. Серед смаколиків передбачувано перемагають солодощі: [торт на день валентина фото], [день валентина з цукерок], [простые салаты на день валентина].

Щоб свято було якомога романтичнішим, тернополяни дбають і про відповідний антураж – шукають цікаві місця: [самбір поїздки у день валентина], [где провести вечер 14 февраля] – та стежать за прогнозом погоди: [прогноз погоди на 14 лютого]. Також користувачів турбує ефектний вигляд: [яку зачіску можна зробити самому на день валентина], [фото маникюр 14 февраля].

А ось які оригінальні та просто цікаві запити задали Яндексу мешканці Тернопільщини до Дня закоханих: [скоро 14 февраля а я не купил подарок а нет у меня девушки] [грустная валентинка] [что подарить парню на 14 февраля если встречаемся всего день]

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео