Сергія Надала обрано головою комітету Асоціації міст України з питань бюджетної політики

Міського голову Тернополя Сергія Надала обрано головою комітету Асоціації міст України (АМУ) з питань бюджетної політики. Відповідне рішення, із переліком комітетів та їх керівників, прийняло правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації міст України» з метою посилення ролі цього органу у вирішенні найбільш важливих питань розвитку місцевого самоврядування.

«Я вдячний колегам за висловлену довіру щодо обрання мене головою комітету Асоціації міст України з питань бюджетної політики, - зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. - Адже сьогодні на рівні Україні нам необхідно докладати максимум зусиль та провести велику роботу для провадження бюджетної децентралізації, захистити бюджетні права великих та маленьких міст, щоб у процесі розподілу та використання коштів державного бюджету були забезпечені потреби їх мешканців».

Також цим рішенням були обрані голови комітету з питань житлово-комунального господарства, інвестиційної політики та економічного розвитку, енергетичної безпеки територіальних громад, міжнародних зв’язків, соціальної допомоги та з питань впровадження реформи місцевого самоврядування.

Повідомляє Тернопільська міська рада

Фото з выдкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео