Що продавав Юрій Завадський в «Бункермузі»?

Розпродаж літературних новинок і хітів влаштувало тернопільське видавництво «Крок» в галереї «Бункермуз» сьогодні, 12 лютого.

Поезія, проза, фотоальбоми – книги за цінами, нижчими від собівартості, сьогодні «Крок» продавав у «Бункермузі». Серед асортименту можна було  знайти і літературні новинки, і ті книги, які вже розкупили в книгарнях. Ціни приємно здивували – 5-20 гривень за повноцінну книжку.

– Наше видавництво бореться за те, щоби люди між собою спілкувалися, – каже директор видавництва «Крок» Юрій Завадський. – Тоталітарні режими і різноманітні організації принижують особу і роблять усе для того, щоб люди переставали спілкуватися. Ми ж навпаки: борючись за свободу самовираження, якомога частіше, якомога більше намагаємось збирати людей, щоб вони говорили між собою, проводили разом час, обмінювалися думками, слухали музику, слухали тексти один одного. Це одна з нагод привабити зацікавлених в літературі людей, і привабити тих, хто любить сучасну електронну музику. Водночас це нагода скинути баласт тамтогорічних книжок.

Порившись в ящиках «Кроку» можна було знайти і «Ровер» Василя Махна, і вірші Сергія Жадана, перекладені на білоруську, і одні з найперших книг видавництва «Крок».

Вечір продовжили літератори, які читали свої тексти під звуки формації «Субпродукт».

Соломія ШАЛАЙ

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео