Журналістів Тернопільщини просять писати про енергетичну реформу

Конкурс на кращі опубліковані журналістські матеріали з питань енергоефективності, джерел альтернативної та чистої енергії, переваг ОСББ, тарифної реформи та забезпечення соціального захисту населення оголошує проект USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні".

Журналістам потрібно подати матеріали, опубліковані в друкованих чи інтернет-ЗМІ або трансльовані в ефірі на телебаченні чи радіо, в період з 1 листопада 2015 року по 30 квітня 2016 року. Реєструватись для участі можна до 15 травня 2016 року.

- Сьогодні в медіа бракує фахової інформації з питань енергоефективності, джерел альтернативної та чистої енергії, переваг ОСББ, тарифної реформи. Публікації або передачі, що з’являються, не містять глибокого аналізу проблем енергозабезпечення і часто подають питання з негативної точки зору. В Україні майже не існує програм або серій публікації, присвячених цій тематиці, які б спиралися на експертну думку, були регулярними та залучали б громадськість до постійних дискусій та пошуку виходу з ситуації, - йдеться на офіційному сайті USAID.

Переможців конкурсу нагородять під час офіційної урочистої Церемонії в травні 2016 року. 

Детальніше про участь в проекті читайте тут.

Катерина БОЙКО

Вибір читачів за тиждень

Відео