Роботи фотографа з Тернопільщини - серед переможців престижного конкурсу (фото)

Віктор Смоляк з Тернопільщини сфотографував копиці сіна та стіну дощу і став одним з переможців конкурсу КРАЇНА.МОЯ. Фотограф полюбляє знімати пейзажі і серед його робіт — чимало краєвидів Шумщини. 

Про конкурс Віктор Смоляк дізнався з оголошення у Фейсбуці. На конкурс відправив десять фото, у видання потрапило два. Роботи приймали з 25 серпня до 15 жовтня, а переможців нагородили 12 лютого. Організувало конкурс адвокатське об'єднання Arzinger та журнал "Новое Время". 

 — Фото, яке зайняло 3-є місце, зроблене на початку літа 2015 року, в с. Жолобки Шумського району, коли закінчили збирати сіно. Чекав, поки зберуть усе в копиці, аби отримати вдалу панораму, — каже ДОБІ  фотограф.

Інше фото стало одним з найкращих. Світлина зроблена в с.Тилявка Шумського району.

— Я люблю фотографувати пейзаж перед грозою чи дощем. А в липні 2014 року мені вдалось впіймати в об’єктив дощ, що йшов «стовпом» над селом Людвище. І на диво вийшов вдалий кадр, — додає Віктор Смоляк.

12 лютого відбулося урочисте привітання на заході присвяченому річниці Arzinger. Кожен переможець отримав диплом та видання «КРАЇНА. МОЯ. 2015» з фотографіями переможців. Віктор Смоляк – єдиним фотограф з Тернопільщини, що взяв участь у проекті.

Вибір читачів за тиждень

Відео