У Теребовлі відбудеться благодійна фотосесія

Теребовлянців запрошують взяти участь у благодійній фотосесії на підтримку важкохворого хлопця. Благодійна фотосесія відбудеться у суботу, 20 лютого, у парку князя Василька. Запрошуються усі теребовлянці! Благодійні внески - кому скільки підкаже серце.

Іван Чопик навчався у Теребовлянській ЗОШ №2. Закінчив школу з золотою медаллю. Потім навчався в Львівській Політехніці. Ще зі школи зацікавився грою на барабанах. Навчаючись в університеті, грав у Львівських гуртах. Після закінчення університету повернувся у Тернопіль. В обласному центрі - учасник тернопільського гурту «Bugs Bunny», інформує сайт міста Теребовля.

Сьогодні хлопець бореться з раком. Зараз  готується до термінової операції у Київському інституті раку, вартість якої 30 тисяч доларів. Далі потрібен курс хіміотерапії.

"У зв’язку з тривалим обстеженням та попереднім лікуванням, коштів дуже мало", — розповідає в себе на сторінці солістка гурту Мар'яна Гордій.

До збору грошей підключаються прихильники та небайдужі. Теребовлянців просять допомогти, адже часу залишається мало.

Рідні і друзі  Івана сподіваються на вашу підтримку!

"Ми віримо, що в світі є небайдужі люди, які почують наші прохання, і допоможуть врятувати це життя!", - додає Мар'яна.

Карта ПриватБанку 5168 7420 2147 0558 Чопик Руслана Володимирівна (мама) за попередніми даними орієнтовна сума лікування (операція та хіміотерапія) близько 30000 доларів.

Вибір читачів за тиждень

Відео