Впіймали любителя дармового ремонту

Два з половиною куби дубових дощок житель села Зубрець Бучацького району викрав з чужого господарства. Каже, пиломатеріал планував використати для ремонтних робіт. Проте вже наступного дня крадене довелося повертати – на слід крадія вийшли поліцейські.

До правоохоронців Бучацького відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Бариш. Чоловік заявив, що з його обійстя, яке знаходиться на хуторі Гутишин, невідомий, зірвавши навісний замок на дверях гаражного приміщення, викрав майже сотню дощок породи дуб. Сума збитків, зі слів потерпілого, склала майже вісім тисяч гривень.

Поліцейські оперативно вийшли на слід крадія. З’ясувалося, в ніч з 13 на 14 лютого на господарстві потерпілого хазяйнував 50-річний житель села Зубрець. Чоловік вночі проник до гаража, який служив складським приміщенням для пиломатеріалів, повантажив на трактор та перевіз до себе майже сотню дощок. 

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування.

Крадене правоохоронці вилучили та повернули потерпілому.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео