Тернополянин обкрадав магазин парфумів

Раніше судимого тернополянина поліцейські підозрюють у вчиненні крадіжок з крамниці. 40-річний чоловік виніс з торгового закладу парфумів на кілька тисяч гривень.

Вчора до співробітників Тернопільського відділу поліції звернулася завідувач магазину, що в центрі міста. Жінка повідомила, що з прилавка хтось поцупив декілька видів парфумів.

Правоохоронці проаналізували відео з камер спостереження, що розміщені в торговому закладі, і запідозрили в крадіжці раніше судимого жителя обласного центру. Як з’ясувалося, чоловік не раз заходив до крамниці. Вже встановлено, що першого разу виніс звідти дві пляшечки з парфумованою водою, завдавши власникам збитків на майже тисячу гривень. Наступного дня за компанію взяв свого товариша - теж неодноразово судимого. Поліцейські ще з’ясовують, що саме і на яку суму викрав злодійський дует. Особу поплічника встановлено.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування. Поліцейські перевіряють причетність підозрюваних до вчинення інших протиправних діянь.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області 

Вибір читачів за тиждень

Відео