До Тернополя приїде письменник Михайло Сидоржевський

Голова Національної спілки письменників України Михайло Сидоржевський завітає на Тернопілля на вихідні. Візит його триватиме три дні – 19-21 лютого. Він не тільки зустрінеться з письменниками нашого краю, а й вручить квитки новообраним членам обласної організації НСПУ.

Також презентує власну книгу «Час фарисеїв і героїв», відвідає фестиваль української книжності «На білому коні» на Шумщині та оголосить про започаткування Всеукраїнської премії імені Уласа Самчука, повідомляє ZZ.

19 лютого Михайло Сидоржевський проведе дві зустрічі у Тернополі. О 13.00 він завітає до студентів творчих та гуманітарних факультетів педагогічного університету. А о 16.00 відвідає бібліотеку-музей «Літературне Тернопілля», що на вулиці Івана Франка, 21. Там відбудеться презентація його публіцистичних творів останніх років, зібраних під назвою «Час фарисеїв і героїв». Голова Спілки також вручить членські квитки семи письменникам з Тернопілля, яких цього року прийняли до НСПУ.

20 лютого гість завітає на батьківщину Уласа Самчука, де проходитиме фестиваль «На білому коні». В його рамках відбудеться проголошення Всеукраїнської премії імені Уласа Самчука, нагородження лауреатів конкурсу творчої молоді «Самчукова криниця» та виступи творчих колективів. 21 лютого Михайло Сидоржевський проведе робочу зустріч із членами правління Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України та візьме участь у засіданні Тернопільського літоб’єднання.

Нагадаємо, що 21 лютого у Тернополі в українському домі «Перемога» о 14.00 розпочнеться благодійний марафон на підтримку двох тернопільських письменників: Михайла Левицького та Богдана Мельничука. Під час заходу тернополяни зможуть придбати найновіші книги українських авторів, в тому числі з нашої області, та отримати автографи письменників Тернопілля.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео