«Педагогічний стартап» зібрав у Тернополі українських вчителів

   Освітні інновації розвитку мистецьких здібностей обдарованих дітей розглядають у Тернополі учасники Всеукраїнського семінару Школи педагогічної майстерності «Педагогічні стартапи» у номінації «Образотворче мистецтво».

    Про це «Терену» розповіла методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Галина Федун.

   «Хочемо розповісти педагогам з різних областей про досвід  навчальних закладів міста у сфері розвитку пізнавальних, комунікативних, світоглядних задатків школярів. Адже саме педагог, як творча особистість, є основою інноваційної освітньої діяльності. Тому на прикладі четвертої школи Тернополя покажемо нові форми роботи, що дозволяють залучити учнівську та студентську молодь до активного творчого життя», - сказала Галина Федун.

    Зранку учасники «Педагогічного стартапу» відвідали відкритий урок переможця конкурсу «Учитель року-2015 у номінації «Образотворче мистецтво», заслуженого вчителя України Галини Кізілової. Також педагоги побували у музейній кімнаті Юліуша Словацького у Тернопільській загальноосвітній школі № 4. Відтак, вони взяли участь у презентації багатовекторного культурологічного проекту «У майстерні художника», відкритті шкільної арт-галереї.

    Вчителі з різних областей України зійшлися на думці, що творчий педагог завжди має широкі можливості для інноваційної діяльності. Саме він може експериментувати, коригувати методики навчання, пропонувати нові технології та методи навчання підростаючого покоління.

     Подробиці перебігу  Всеукраїнського семінару Школи педагогічної майстерності «Педагогічні стартапи» - у наступних повідомленнях «Терену».

  Орест САРМАТСЬКИЙ

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео