Проблему дорожніх знаків в Тернополі почали вирішувати громадські активісти

Тернопільські активісти взялись за впорядкування дорожніх знаків,  розміток та світлофорів. Як виявилось, невідповідність вказівників транспортного руху – системна проблема Тернополя. 

Багато знаків потребують оновлення, розмітка пішохідних переходів не помітна для водіїв. Громадські організації закликають тернополян приєднатись до акції та сформувати  перелік своїх пропозицій для зручнішого та безпечнішого дорожнього руху. Тернопільська міська рада готова розгладнути та підтримати слушні зауваження.

«ТЕРЕН» проінспектував ситуацію на дорозі разом з автомайданівцем Дмитром Гайдуцьким. Про затори в центрі та поблизу автовокзалу навіть не ведемо мову. Дорогою по вулиці Злуки – небезпечні ситуації на кожному відрізку.

Очевидна причина безладу на дорозі - перехрестя на вулицях Купчинського, Злуки та 15 Квітня, знак з вказівками напрямів руху тут геть заржавілий, через що водії не встигають зорієнтуватись на дорозі та з’їхати на свою полосу.

Проблему дорожніх знаків, світлофорів та розмітки легко вирішити. Автомайданівці разом із   активістами громадської організації «Дорожній контроль» чекають ваших пропозицій на своїх сторінках в соцмережах (

), з якими далі звертатимуться до Тернопільської міської ради.  Потрібно надіслати фотографію та опис проблеми, вказавши ваші пропозиції для її вирішення.

Яна ФРИДРАК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео