Тернопільські біатлоністи вибороли "бронзу" на Всеукраїнських змаганнях

В Сумах завершилися Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат з біатлону. За підсумками виступів збірна Тернопільської обласної ДЮСШ посіла третє місце у командному заліку з результатом 242 набраних очки.

Тернопілля на цих стартах представляли вихованці обласної ДЮСШ з біатлону. Як повідомив директор школи Анатолій Яцина, в останній день змагань були проведені естафети, і тернополяни показали хороші результати. Так, серед старших юнаків команда в складі Миколи Марфута, Михайла Кучака та Романа Бригадира зайняла друге місце, а старші дівчата — Мар’яна Брикайло, Дарина Гаврищук, Наталія Дячук — стали четвертими.

Загалом у тернополян - третє місце у командному заліку. "Золото" виборола команда Сумської ДЮСШ, друге місце - ДЮСШ міста Чернігова, повідомляє oblsport.te.ua.

Додамо, що з 24 до 29 лютого та з 1 до 6 березня 2016 року в місті Сколє Львівської області на навчально-спортивній базі "Тисовець" відбудеться чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. Учні ТОДЮСШ з біатлону складі збірної команди Тернопільщини візьмуть участь у цих змаганнях.

Вибір читачів за тиждень

Відео