Книгарня «Є» в Тернополі розігрувала подарунки (фото, відео)

19 лютого виповнилося 5 років з дня відкриття книгарні «Є» в Тернополі. Відтоді в центрі міста «оселилися»  близько 10 тисяч найменувань книг. У свій «день народження» книгарня скликала своїх відвідувачів та гостей, аби поділитися радістю маленького ювілею з іншими.

У літературній вікторині книгарня розіграла між відвідувачами дванадцять українських книг. Аби отримати подарунок, потрібно було відповісти правильно хоча б на два питання. Здебільшого вони стосувалися діяльності книжкового магазину і літературного життя Тернопільщини.       

- Дуже люблю книжки, тому для мене книгарня стала своєрідним прихистком. Сюди приходиш, насолоджуєшся книжками, ходиш, як книжковий сноб між рядами, нюхаєш сторінки, гладиш корінці. Я щасливий, що нещодавно приєднався до цієї команди, - каже письменник Юрій Матевощук.

- Книжковий магазин не відірваний від часу країни. Події, які відбуваються, відбиваються в літературі, з’являються теми, з’являються книги, - каже адміністратор тернопільської книгарні «Є» Юрій Грицина. – Для мене «Є» стала невідривною частиною життя.

Невеличкий подарунок отримав і Юрій Дігай, який протягом п’яти років робив відеозаписи чи не усіх культурних заходів в книгарні. Результат п’ятирічної діяльності пан Юрій підсумував у відеоролику.

Соломія ШАЛАЙ

Фото авторки, відео – Юрій Дігай

Вибір читачів за тиждень

Відео