Житель Борщівщини зайшов у гості до знайомого та обікрав його

У вчиненні крадіжки співробітники Борщівського відділення поліції підозрюють 20-річного жителя одного із сіл району. Хлопець виніс з будинку знайомого гроші, мобільний телефон та документи.

Підозрюваний завітав до будинку потерпілого в той час, коли останнього не було вдома.  В помешканні була лише старенька мати чоловіка. Жінка поралася на кухні. В якийсь момент господиня відволіклася, а гість тим часом потягнув чоловічу сумку, яка стояла на видному місці. Заховавши крадене, хлопець попрощався з пенсіонеркою і поспішив вийти з чужої домівки.

Коли потерпілий повернувся додому, то помітив, що зникла сумка. Запідозрив, у крадіжці знайомого про візит якого розповіла йому мати. Із заявою звернувся до працівників поліції.

Підозри потерпілого були небезпідставними. До крадіжки виявився причетний його знайомий. У молодика поліцейські  вилучили крадені речі, які він переховував у себе вдома.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за частиною 1 статті 185 ККУ – крадіжка.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео