Чортківські поліцейські затримали хатнього злодія

За підозрою у вчиненні крадіжки співробітники Чортківського відділу поліції затримали 20-річного жителя села Переходи. У пошуках наживи молодик проник до нежилого будинку односельчанки і виніс звідти чимало майна.

Потерпіла – власниця обкраденого помешкання перебуває за кордоном. Наглядати за домівкою їй допомагають родичі. Саме вони вранці, під час чергового візиту виявили, що в оселі побував непроханий гість. Про крадіжку повідомили співробітників поліції.

Правоохоронці встановили, що злодій проник до будинку вночі, виламавши вхідні двері. З помешкання зникли телевізор, порохотяг, набір ножів та алкогольні напої. З місця події поліцейські вилучили сліди пальців рук та взуття.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники поліції вже за декілька годин встановили особу крадія. Причетним до злочину виявився 20-річний місцевий житель.

Хлопець добре знав, що у будинку ніхто не проживає, а там є чим поживитися. Вночі подався до чужого обійстя. Крадені речі відніс до себе додому. Поліцейські вилучили у нього чуже майно.

Підозрюваного правоохоронці затримали згідно статті 208 КПК. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. За вчинене йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео