Хто перекрив дорогу? (фото, відео)

Сьогодні, 22 лютого, поблизу зупинки обласної лікарні, на вул. Степана Бандера, з 9-ї до 10-ї ранку відбувався мітинг невідомих осіб. В зв’язку з цим, рух транспорту на годину часу був перекритий, що створювало незручності для пересічних тернополян.

- Дивлюся зупинився транспорт – усі тролейбуси, маршрутки, таксі, від стадіону і до обласної лікарні, усе стоїть один за одним. Я виходжу з транспорту, підходжу ближче, дивлюся молодики ходять по дорозі. Я запитала в чому річ, щоб вони зважили на людей, які тут стоять, бо було людей може з 300 чоловік, а може і більше. Я вважаю, що це проплачено. Що це продовження того, що було вчора на Майдані в Києві. Те саме у Львові трапилось вночі. Люди добрі, схаменімося, бо буде біда для України, - розповідає голова Тернопільської міської благодійної організації «Українська родина» Ірина Найдух.

- Що вимагали мітингуючі?

- Я почула, там жінка говорила: «Тут має бути проїзд до того висотного будинку, а мер міста не дозволяє». Але може то і правильно, бо то центральна вулиця. То ви йдіть до мера міста і виясняйте це, а не тут, де стоять люди, які  з ринку поприїжджали. Це ганьба!

- Як правоохоронні органи відреагували на ситуацію?

- Я підійшла до поліції і запитала, що ж це таке, а мені відповідають: «А що я можу зробити?».

- Як Ви оцінюєте цю ситуацію?

- Хлопці молоді, їдьте на Схід України. Помагайте там. Але не робіть того, щоб було зле тут нам всім. Якщо ми не будемо любити один одного і не будемо любити Україну, то пропаде все! Я би так хотіла, щоб це зрозуміли всі!

Деталі у відео.


Оксана Слободян

 

Вибір читачів за тиждень

Відео