На Тернопільщні чоловік підстрелив дружину

Неприємностями закінчилися забави з рушницею для мешканця Заліщицького району. Чоловік відлякував пострілом бродячих собак, а поранення шротом отримала дружина.

Як стверджує сам порушник, за допомогою  мисливської рушниці він хотів налякати бродячого агресивного собаку. Тварина поводилася агресивно тож мешканець села Ворвулинці вирішив назавжди віднадити тварину від обійстя. Витяг рушницю та на власному подвір’ї здійснив декілька пострілів. Собака втекла неушкодженою, натомість дружині горе-мисливця довелося звертатися за допомогою до медиків. Дріб внаслідок пострілу влучив жінці у ногу. Лікарі надали допомогу потерпілій та повідомили про подію правоохоронцям.

 І хоча власник рушниці надав необхідну документацію на зброю, відповідальності  перед Законом йому не уникнути.

На порушника складено адміністративний протокол згідно статті 174 КУпАП(стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку). ЇЇ санкція передбачає накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї і бойових припасів.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео