Вихованці спеціалізованих навчальних закладів змагались у конкурсі малюнків

Конкурс малюнка на спортивну тематику серед дітей-вихованців спеціалізованих навчальних закладів тривав з 18 січня по 9 лютого 2016 року.

Конкурс проводиться з метою популяризації фізичної культури і спорту серед  дітей-вихованців спеціалізованих навчальних закладів та заохочення дітлахів до щоденних занять фізичною культурою і спортом.

Перед художниками різного віку постає завдання за допомогою  олівця або  фарб розповісти про своє бачення здорового способу життя, улюблений вид спорту та спортивні уподобання.

Учасники з Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку захоплюються гімнастикою та ковзанярським спортом. Свої уподобання вони відобразили у  малюнках. Переможцем серед дітей цього закладу стала Семенець Надія, друге місце посів Єрік Шуфляда.   Діти з  Теребовлянського   навчально-виховного комплексу Тернопільської обласної ради полюбляють грати у волейбол, пляжний футбол та кататись на лижах. Перше місце зайняла Ольга  Сороцька, друге – Максим Сагаль, третє – Марія Рептак. 

Переможці та призери отримають грамоти та призи від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”. 

Вибір читачів за тиждень

Відео