Вкрали цукор, попались на порушенні ПДР

Крадіжку з проникненням у приміщення інкримінують правоохоронці Лановецького відділення поліції двом мешканцям райцентру. Молодики викрали із складу в райцентрі 52 мішки цукру. 

Зі слів начальника Лановецької поліції Василя Бурика, про крадіжку правоохоронців повідомив власник підприємства. Поліцейські оперативно встановили особи підозрюваних. Ними виявилися 21-річний та 22-річний мешканці Ланівців.

Під час розслідування з’ясувалося, що хлопці раніше працювали на підприємстві, тож знали, як туди пробратися. Крадіжку спланували заздалегідь. Для перевезення цукру молодики найняли  автомобіль з водієм. На світанку під’їхали на транспорті до складу та через вікно на другому поверсі забралися до приміщення. Уже зсередини відчинили двері і винесли мішки з цукром.

Однак збути крадене їм перешкодили працівники патрульно-постової служби. Правоохоронці зупинили транспортний засіб за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки зловмисників запідозрили у крадіжці, адже жодних відповідних документів на товар ті не мали. Автомобіль направили на штрафмайданчик, а підозрюваних до відділення поліції. Зловмисники у скоєному зізналися.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно ч.3 статті 185 ККУ (крадіжка). Працівники поліції перевіряють причетність молодиків до скоєння інших аналогічних злочинів. Триває слідство.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео