Для піаністів-початківців видали новий якісний підручник (фото)

Для маленьких піаністів-початківців вийшов друком новий посібник. Підручник призначений для перших занять з дітьми 4-7 років.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила Олена Плахцінська - випускниця та викладач вищої категорії Тернопільської музичної школи №1.

"Щойно з друку!!!....У видавництві "Богдан" побачило світ нове видання: моя робота, навчальний посібник для викладачів класу фортепіано шкіл естетичного виховання "Перші кроки маленького піаніста. Донотний період." Посібник призначений для початкових занять з наймолодшими дітками."

Навчальний посібник для викладачів класу фортепіано шкіл естетичного виховання. Посібник призначений для початкових занять із дітьми 4-7 років. Видання містить методичні рекомендації, вправи, музичні приклади, творчі завдання.

Щоб було цікаво і приємно займатись, видання ілюстроване кольоровими малюнками, які створив геніальний художник-карикатурист з м.Кам'янець-Подільський Валерій Петренко. Яскраві світлини талановитого фотографа Михайла Урбанського, на яких зафіксовано момент виконання вправ та творчих завдань, роблять даний посібник доступним для сприйняття матеріалу не лише викладачами, а й наймолодшими учнями та їх батьками.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео