В Тернополі розперезалися хулігани: за ніч побили кілька авто

Компанія молодих людей близько 2 ночі 26 лютого потрощила дзеркала декількох авто на вул. Пушкіна та Лепкого.

 - Мене син розбудив близько 2.20 ночі і каже, що хулігани витягують сміттєві баки на дорогу, - розповідає Ірина Жигунова. - Молодики в капішонах з диким реготом збивали ломом дзеркала і трощили скло в автівках припаркованих на вулиці Лепкого. В нашому дворі стояв "Жигуль", то в ньому розбили лобове і повністю видавили заднє скло. Без дзеркал стоять "Лада Калина" і "Нива". Без дзеркал ще одне авто біля  вулиці Пушкіна, 5. Я поки підійшла до вікна, то побачила лише як вони тікали.

Поліцію жінка не викликала, оскільки зловмисників уже не було, повідомляє 20minut.

 - Вранці я хотіла розповісти про те, що бачила власникам побитих авто, проте нікого не було, а я поспішала на роботу, - каже пані Ірина. - Чоловік каже, що власники лише зараз вийшли на вулицю. Чи викликали поліцію не знаю, чоловік каже, що у дворі правоохоронців немає.

Ірина Жигунова вважає, що за друзками скла можна відслідкувати куди йшли зловмисники. - Видно, що вони йшли від вулиці Пушкіна, 5 до кіоску "Сонях" і вниз до бібліотеки на Лепкого, 6, - додає жінка. - Може там ще у інших дворах є побиті авто. Тільки хто має цим займатись.

У поліції кажуть, що отримали лише одне звернення від 28-річного жителя про те, що в ніч з 25 на 26 лютого невідомі пошкодили його авто ВАЗ 2101.

- Чоловік повідомив, що невідомі побили лобове та заднє скло і відбили бокові дзеркала у його авто, яке стояло на вулиці Лепкого, 8, - повідомляє керівник Центру зв'язків з громадськістю ГУ Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета. - На місце виїжджала група швидкого реагування. По гарячих слідах зловмисників наразі не знайшли. А збитки пошкоджень авто становлять 25000 гривень. На місце, де зловмисники пошкодили інші авто, виїхав черговий, - каже пан Крета.

Вибір читачів за тиждень

Відео