Музиканти гурту «С.К.А.Й» врятували людину у Лондоні

Музиканти з гурту «С.К.А.Й», що наразі перебувають із гастролями у країнах Західної Європи, зустрілися із представниками української діаспори у Лондоні. А опісля зустрічі, під час прогулянки уздовж набережної, вони помітили людину, що впала у річку, і врятували їй життя.

Про це VIDIА повідомили автори проекту «Українські артисти за кордоном», що займалися організацією концертів гурту у Лондону, Дубліні та Парижі.

«Олександр Друкер, учасник гурту «С.К.А.Й», першим побачив людину, яка впала прямо у Темзу з перил, що захищають набережну від води. Він зреагував миттєво, у той час, як інші ще сумнівалися, чи це людина чи тварина. Насправді це був дорослий чоловік», — розповіла представниця проекту Анастасія Хілевська.

За її словами, музиканти кинулися до місця, де він упав, відмотали рятувальне коло і почали витягувати потопаючого.

«Мотузка врізалася в руки, надворі було холодно, тому навіть чотирьом чоловікам було складно тягнути. Дивно, що очевидці-іноземці тихо спостерігали за ситуацією, ніби дивилися якийсь фільм, а не були учасниками події, — додала вона. — Розуміючи, що самим не впоратися, українці вирішили викликати рятувальників. На щастя, ця історія мала щасливий кінець, адже чоловік був врятований».

Вибір читачів за тиждень

Відео