В Тернополі водій збив 8-річну дівчинку і втік

У Тернополі за минулу добу сталося дві дорожньо-транспортні пригоди.

Водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на восьмирічну дитину, а пасажир та водій іномарки «Хонда» потрапили до медичного закладу через те, що останній не справився з керуванням.

Наїзд на неповнолітню стався на проспекті Злуки. Встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 21154 в межах регульованого пішохідного переходу збив восьмирічну дівчинку. Дитина із закритим переломом середньої третини лівої гомілки і ступні була доставлена до обласної дитячої лікарні. Водій з місця пригоди втік, проте поліцейським вдалося встановити його особу. Ним виявився 51-річний житель обласного центру. В чоловіка взято забір крові на вміст алкоголю. Автомобіль поміщено на штрафний майданчик.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася по вулиці Бережанській. Бригада швидкої допомоги з місця ДТП доставила до лікарні двох молодих людей 1993 та 1995 років народження. 21-річний водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну електроопору. Внаслідок зіткнення молодик, що перебував за кермом, отримав політравму. Серйозні ушкодження у 23-річного пасажира - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом передпліччя та закрита травма суглоба. Обоє госпіталізовані. За попередніми даними, автівка не належить жодному з молодих людей. Іномарку вони взяли з автомийки, де працюють.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео