В Чорткові розповіли неповнолітнім про шкідливість куріння

На базі Чортківського  районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області відбулася  лекція-тренінг на тему: «Куріння чи здоров'я – обирайте самі», яку з неповнолітніми провів капелан  Василь Кривенчук та працівники районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Мета заходу полягала у спільному з’ясуванні  чинників, що впливають на бажання почати курити, наслідки цього. Дати поняття про фізіологію куріння. Вчити бачити наявні та можливі негативні наслідки куріння для організму.

В ході бесіди Василь Кривенчук наголосив, що кожний день людина у такому складному сучасному світі змушена робити якийсь власний вибір і є особистою  справа кожного палити чи ні.  На екрані проектора були продемонстровані слайди і відео сюжети: «Соціальна реклама проти куріння», «Шкідливий вплив паління та як кинути курити», «Вплив куріння на організм людини», «Сигарети вбивають тебе (експеримент)». Після кожного відеоролику відбувалися жваві дискусії.  Усі присутні виявили бажання продовжити такі бесіди, а діти замислилися над  побаченим та почутим.

Управління ДПтС України в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео