Тернополян запрошують на військову службу за контрактом

Тернопільська Національна гвардія проводить набір чоловіків на військову службу за контрактом у військову частину 3002, а також водіїв зі стажем водіння не менше року та кухарів.

Вимоги до кандидата: вік до 35 років; відсутність притягнення до кримінальної відповідальності; придатність до військової служби за станом здоров’я; повна загальна середня освіта або проходження строкової військової служби.

Військовослужбовцям НГУ за контрактом держава гарантує: стабільне грошове забезпечення (в розмірі від 3800 гривень); додаткові виплати за умови проходження військової служби; одноразову матеріальну допомогу на протязі року; виплату грошового забезпечення на оздоровлення; безоплатне трьохразове харчування під час несення служби в добовому наряді; п’ятиденний (40 год.) нормований робочий тиждень; безкоштовне медичне обслуговування у закладах МВС України; безкоштовне речове забезпечення; професійне зростання; можливість безкоштовно здобувати цивільну вищу освіту у вищих військових навчальних закладах України; щорічну відпустку (від 30 до 45 діб); відпочинок у санаторіях МВС України; під час проходження військової служби за контрактом військовослужбовці мають можливість взяти участь у миротворчих операціях або інших заходах міжнародного військового співробітництва; пенсійне забезпечення.

Набір на військову службу за контрактом до лав Національної гвардії України здійснюється за адресою: м. Тернопіль, вул. С. Будного, 1, контактні телефони: (0352) 53 69 66,(068) 105 91 79.

Джерело: www.0352.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео