У Тернополі відбили атаку диверсантів

До Тернополя проникли диверсанти. Вони намагаються захопити адміністративні будівлі, посіяти хаос серед людей і, врешті-решт привести своїх ватажків до влади. На заваді їм стали бійці місцевого підрозділу Національної гвардії України, які успішно відбили атаку диверсантів.

Це лише легенда. І щоб такий сценарій у нашому краї не реалізувався – а варто нагадати, що сталося два роки тому у східних областях України, – волонтери у рамках військово-патріотичного вишколу «Захисти свій дім» для бійців Національної гвардії провели тактичні навчання, повідомляє tenews.

 Микола Більчук, засновник вишколу «Захисти свій дім»: «Інструкторський склад вишколу «Захисти свій дім» зараз на постійній основі співпрацює з бойовими підрозділами Нацгвардії. Ми допомагаємо хлопцям готуватися – проводимо заняття з бойової та психологічної підготовки. Також працюємо з деякими підрозділами Збройних сил та обласного управління поліції. Такі заняття у нас проходять кожного тижня. Ми стараємось допомагати, чим можемо – і нацгвардійцям, і поліцейським, і військовим».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео