Дмитро Ярош у Тернополі

   Відомий політик-націоналіст Дмитро Ярош, який пішов із «Правого сектора», приїхав до Тернополя, щоб презентувати свій новий рух за попередньою назвою «ДІЯ» - «Державницька ініціатива Яроша».

   Про це Дмитро Ярош повідомив під час прес-конференції в Тернополі. 

    «Ми хочемо зосередитись навколо державницької ініціативи Яроша «ДІЯ», – повідомив про мету приїзду заступник Дмитра Яроша у русі «ДІЯ» Андрій Шараскін – «Богема».  – Вже об’їздили багато областей, побували і в Чорткові, на Тернопільщині, сьогодні зустрічаємось із громадськістю Тернополя. Аналізуємо соціальне, політичне середовище в областях, районних центрах, зустрічаємося з нашим активом на місцях. До нас зараз долучаються люди як на всеукраїнському, так і на регіональному рівні. Наприклад, Спілка офіцерів України уже приєдналася до нас. По регіонах долучаються ветеранські організації, волонтери, представники ділових кіл», - сказав Андрій Шараскін.

«Я вважаю за необхідне зараз розширити базу підтримки для того, щоб втілити ідеали Майдану, які не були реалізовані. Нас

підтримують деякі політики, партії та громадські рухи, ведуться переговори з народними депутатами і громадськими лідерами», - сказав Дмитро Ярош під час прес-конференції у Тернополі.

  Розширений фоторепортаж про перебування Дмитра Яроша у Тернополі – у наступних випусках новин «ТЕРЕНУ».

Орест САРМАТСЬКИЙ

 Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео