У Тернополі не вистачає зупинок

На велику відстань між зупинками скаржаться тернополяни. Особливо проблемним відрізком стала територія від обласної лікарні на «Східному». В міському управлінні транспорту радять усі пропозиції подавати меру Сергію Надалу.

- Наступна зупинка від обласної лікарні - дуже далеко. На цьому відрізку можна було б поставити ще одну, - каже тернополянин Ігор Андріїшин. - А особливо стало некомфортно тепер – коли зупинку зайняли будівельники. Щоб потрапити в транспорт, потрібно розминутись з тракторами та фурами.

Як пояснює начальник управління транспорту Ігор Мединський, відстань між зупинками у густонаселених районах повинна становити 400-600 метрів.

- Розміщення зупинок затверджують згідно з будівельними нормами. Якщо відстань між ними завелика, розглядають облаштування додаткової зупинки. Із такими пропозиціями можна звертатись до міського голови, - каже Ігор Мединський.

Ситуація щодо зупинки біля обласної лікарні – на розгляді в управлінні.

- Це питання не погоджене. Ми вивчатимемо, чи доречно перенести зупинку від місця будівництва, - додає начальник управління транспорту.

Катерина БОЙКО

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео