За минулу добу у ДТП на Тернопільщині травмувалися троє людей

Три дорожньо-транспортних пригоди і троє травмованих – така статистика за минулу добу на дорогах Тернопільщини. Одна автопригода трапилася в обласному центрі, ще дві – в Збаразькому районі.

У Тернополі близько 21 години на вулиці Живова не розминулися автомобілі марок «Опель Комбо» та «Мітсубісі Паджеро». Внаслідок ДТП травми отримав 30-річний водій мінівена. Він звернувся за меддопомогою в травмпункт.

29 лютого близько опівночі аварія трапилася поблизу Збаража. За попередніми даними, 35-річний водій автомобіля «Хюндай» на перехресті доріг «Тернопіль-Кременець» та «Збараж-Добриводи» не надав перевагу у русі та зіткнувся з вантажівкою, яка рухалася у напрямку Кременця. Травмованому водієві легківки медики надали допомогу та відпустили додому.

Ще одна автопригода тієї ж ночі сталася у Збаразькому районі.  Близько 00:30 на автодорозі «Тернопіль-Кременець», поблизу повороту на село Чорний Ліс,  водій «ВАЗ- 2109» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автобусом «Неоплан». На час ДТП у салоні автобуса перебувало  40 пасажирів, ніхто з них не постраждав. Тілесні ушкодження отримав лише водій «Дев’ятки» - його госпіталізували у травматологічне відділення районної лікарні.

Правоохоронці з’ясовують обставини усіх автопригод.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео