Відбувся благодійний збір книг для дітей

В понеділок, 29 лютого, відбулось засідання другої сесії третього скликання Молодіжної міської ради. Крім вирішення нагальних питань під час сесії відбувся благодійний збір книг для дітей з малозабезпечених сімей.

На сесії виступали голови комісій з аналізом діяльності постійних комісій ММР за минулий рік та плануванням заходів на поточний з профільних напрямків роботи (національно-патріотичного виховання, неформальної освіти, мистецько-культурної, духовно-просвітницької, працевлаштування молоді).

Всі заплановані заходи комісіями та громадськими організаціями будуть внесені в електронний календар. Він створений з метою узгодження заходів, які проводитимуться громадськими організаціями міста та представниками ММР.  Також молодіжний мер оголосила про створення Прес-цетру ММР, який висвітлюватиме перебіг подій, які матимуть місце в діяльності Молодіжної міської ради.

За ініціативи Вероніки Дякович та за безпосередньою участю депутатів Молодіжної міської ради відбувся благодійний збір книг для дітей з малозабезпечених сімей. Молоді депутати і надалі проводитимуть подібні благодійні збори необхідних речей для дітей з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей, які потребують батьківського піклування.

Повідомляє Тернопільська ММР

 

Вибір читачів за тиждень

Відео