Непроханий гість виніс з помешкання 2 тисячі гривень

Через власну безпечність мешканка багатоповерхівки у Тернополі втратила усі заощадження. Непроханий гість виніс з її помешкання 2 тисячі гривень.

Злодій легко проникнув до квартири, бо пенсіонерка повернувшись додому, забула зачинити двері. У той час коли старенька господарювала на кухні, зловмисник викрав усю пенсію із сумки, яка лежала у коридорі.

Поліцейські poзшyкyють крадія, тa звepтaютьcя дo краян пoдбaти пpoнaдiйний зaхиcт cвoїх пoмeшкaнь. Завжди зачиняйте двері, навіть на декілька хвилин покидаючи будинок чи квартиру, не довіряйте старим замкам, які легко відчинити, краще встановити нові.

Не забувайте замикати вхідні двері повертаючись додому. Часто злодії викрадають цінні речі перед носом у їх власників – допоки ті знаходяться в сусідній кімнаті, з коридору зникають сумки, гаманці та мобілки.

 І найголовніше  правило, якого слід дотримуватися неухильно – ніколи і ні за яких обставин не слід впускати до помешкання невідомих осіб. Не забувайте, що, відкриваючи двері вашої домівки незнайомцям, ви наражаєтесь на небезпеку стати жертвою шахраїв чи злодія.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео