Тернопільські вогнеборці врятували дитину (фото, відео)

3 березня до оперативно диспетчерської служби оперативно координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про задимлення в квартирі на сьомому поверсі семиповерхового багатоквартирного житлового будинку на вул. За Рудкою, 12б, в м. Тернопіль. 

На виклик негайно вирушили рятувальники. Розвідкою, проведеною на місці події встановлено, що пожежа виникла в мансардному приміщенні дворівневої квартири. На час її виникнення в приміщенні людей не було. Полум’я швидко поширювалось по квартирі загрожуючи перекинутись на сусідні помешкання. 


Працівники ДСНС спрямували всі сили та засоби на боротьбу з вогнем. На місці події працювали 7 од. техніки та 29 чол. особового складу, в тому числі працівники оперативно-координаційного центру, оперативні групи Тернопільського МВ та Управління ДСНС області на чолі з заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким.



Вже о 09:40 зусиллями вогнеборців пожежу локалізовано, а о 09:54 – ліквідовано. Під час гасіння працівники ДСНС врятували двох мешканців даного будинку, в тому числі й малолітню дитину та вивели на свіже повітря ще п’ятьох мешканців даного будинку. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.


Причина загорання та сума матеріальних збитків встановлюються.



За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками Головного управління національної поліції в області.

Вибір читачів за тиждень

Відео